KNHS-VNS

Terug in Nederland

Het WUEC team is weer thuis aangekomen na een WUEC week met dubbele gevoelens.
Op en top voorbereid werd er aan de start verschenen in prachtige sponsoritems van Tattini, Harry’s Horse, Derby, Gatehouse, Plastron’s Enzo, Q.Linn en PK’s KNHS collectie.

Joanne, Marjolein en Marcia hebben gereden voor wat ze waard waren, daar was iedereen het over eens. Studentenrijden is een combinatie van rijkunst en factoren waar je geen invloed op hebt, zoals juryleden, tegenstanders en de volgorde van de ruiters op het paard. Helaas zaten nou juist die factoren ditmaal niet mee. Tegen de winnaar van het individuele springen én de individuele dressuurkampioen in de eerste ronde rijden was haast ondenkbaar, maar wel de realiteit.

In de teamtest dressuur behaalde Nederland een vierde plaats. Marjolein versloeg de twee andere twee ruiters op haar paard en Marcia belandde in de top 10 van de hoogste scores. Joanne had met het springen een minimaal verschil in de stijlrubriek, in het voordeel van haar tegenstander. Ditmaal dus geen prijzen voor het Nederlandse team op het WK.

Desondanks was het een fantastische ervaring in het mooie Zweden. Er is veel geleerd, genoten en gelachen. Onze dank aan iedereen die ons gesteund heeft is groot! tack så mycket!

Categorieën: Nieuws

Helaas kun je geen reactie meer toevoegen.