KNHS-VNS

We zijn er!

Gisterochtend, maandag 27 juni, begon dan eindelijk de reis naar Zweden. Na er maanden naar toe geleefd te hebben is het dan toch best gek, spannend en bovenal leuk als dat moment eindelijk daar is! Aangezien de teamleden letterlijk vanuit alle hoeken van het land moesten komen, verzamelden ze op één handig gelegen punt, namelijk bij Marjolein thuis.

Marcia kon vanuit Amsterdam nog even langs Barneveld rijden om vijf splinternieuwe Tattini wedstrijdjasjes op te halen, wat een superservice! Alexandra vloog vanuit haar woonplaats direct naar Zweden. Met een behoorlijk volgeladen auto dankzij alle prachtige sponsorspullen vertrok het Nederlandse team naar Zweden, waar zij na wat bijbehorend fileleed net op tijd voor het diner arriveerden.

Het Djingis Khan hotel in Lund heeft vier sterren en dat was direct te merken aan het comfort op de kamers en de goede maaltijd. Moe van de lange reis ging iedereen lekker op tijd naar bed.

Na een goede nachtrust zat team NL al vroeg aan het luxe ontbijt, waar zelfs verse wafels op de menukaart stonden! Op het programma vandaag stond allereerst een welkomstwoord van de Universiteit Lund op locatie, gevolgd door een stadwandeling met een gids. Wat een mooie stad is Lund! Prachtig groen, met karakteristieke gebouwen en vriendelijke mensen. Erg leuk om het studie aspect van de studentenruiters zo te benadrukken.

Voor nu is er even een rust moment (wellicht het laatste?!), want vanavond zal het feest losbarsten met de officiële openingsceremonie. Stay tuned for more!DSC_0099 DSC_0105 DSC_0111 IMG-20160627-WA0007

 

Categorieën: Nieuws

Er is een reactie
  1. Henny schreef:

    Heel veel succes gewenst. Genieten!